Se taie puiul in parti potrivite. Se calesc un pic bucatile de pui in ulei pana se rumenesc (cam 5 minute, amestecand mereu sa se rumeneasca pe toate partile). Se pune sare, piper dupa gust, usturoiul pisat, rozmarinul si oregano. Se toarna ceasca de vin si cam inca o ceasca de apa si se lasa sa fiarba incet pana se inmoaie puiul si se ingroasa destul sosul. (cam 1 ora - depinde de tipul de carne de pui).
Se serveste cu orice fel de garnitura.
E delicios sosul de la carne!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii