Puiul se portioneaza , se aseaza intr-un vas si se condimenteaza.Deasupra se toarna uleiul si margarina.Se introduce la cuptor, la foc potrivit, tipm de 20 de minute apoi se adauga vinetele, usturoiul, baconul putin prajit si zeama de lamaie.Se toarna vinul se potriveste de sare si piper si se mai lasa la cuptor inca 20 de minute la foc potrivit.Se poate adauga si putina apa. Se serveste cu patrunjel taiat fin.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii