Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă pieptul feliuţe şi prăjeşte până se aureşte.
Adaugă vinul, lasă puţin să se reducă, adaugă apoi restul ingredientelor şi lasă la foc mic vreo 20 de minute.
Presară verdeaţă şi serveşte cu paste sau piure de cartofi.
Se poate pregăti şi cu alte părţi ale păsării, cum am făcut eu de data asta. Am fiert puţin bucăţile de pasăre cu legume şi am făcut o supă de găluşte, apoi am pregătit carnea ca mai sus. E un sos foarte bun.
Atenţie la găluşte. Pregătiţi grişul cu ouăle cu 10 minute înainte de a fierbe găluştele pentru că se absoarbe lichidul din ouă şi se întăresc. Dacă le puneţi imediat să fiarbă, se pune prea mult griş şi ies tari. Pe la jumătatea timpului, "tăiaţi" fierberea prin stropirea găluştelor cu puţină apă rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii