Pui rece cu bacon si porumb

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui mai mare
  • 125g bacon taiat ft fin
  • o cutiuta de porumb fiert
  • citeva foi de salata verde
  • -un castravecior crud
  • -un cubulet de unt,sare pipere

Mod de preparare

Pieptul de pui se poate face fiert sau fript si taiat in feliute subtiri. Feliile de bacon se ruleaz ft strins si se calesc in cubuletul de unt. Taiati castraveciorul feliute subtiri, porumbul il scurgeti bine de apa, iar salata spalata o veti aseza pe o farfurie sau o salatiera. Peste salata puneti carnea, sare, piper, knorr mediteranean se va pune deasupra si in sfirsit baconul crocant. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise