Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C.
Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata
Se sareaza si pipereaza puiul atat la exterior cat si la interior.
Feliute subtiri de usturoi se introduce sub pielea puiului.
Se toaca marunt cimbrul si rozmarinul si se amaesteca cu untul si boiaua, si se maseaza bine puiul.
In interiorul puiului se introduce arpagic si amestecul de usturoi si ierburi aromate.
Se unge tava cu ulei de masline si se aseaza cartofii si arpagicul condimentate, peste care se pune puiul.
Se toarna deasupra puiului uleiul de masline ramas si apoi vinul alb.
Se da la cuptor cca 60 min.
Se serveste ornat cu crengute de rozmarin.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii