Se incinge cuptorul la 200°C. Se spala puiul, se zvanta, se taie in patru, se sareaza, se pipereaza si se pune in tava de la aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul presat si cu cimbrul uscat, se unge puiul, se baga la cuptor si se prajeste circa 30 de minute la 200°C. Ardeii si dovleceii, curatati si spalati, se taie fasii, respectiv rondele, si se pun in tava printre bucatile de pui. Se adauga sare si piper, se baga din nou la cuptor si se mai lasa aproximativ 30 de minute. Cam cu 10 minute inainte de a le scoate din cuptor se adauga si rosiile (intregi sau taiate in doua). Puiul astfel preparat se serveste cu paine alba.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii