Boiaua dulce, usturoiul granulat, oreganoul uscat, ghimbirul pudra, sarea, chiliul si uleiul de masline se amesteca foarte bine. Se adauga apoi sucul de lamaie si se amesteca. O parte din sosul astfel obtinut se adauga peste pulpe. Se poate folosi o pensula speciala pentru uns sau se pot masa foarte bine. Se lasa la marinat aproximativ o ora. Pulpele se aseaza in tava si se introduc in cuptorul preincalzit la 220°. Se lasa aproximativ 45 de minute pana se rumenesc. Se scot pulpele si se aseaza pe un platou. Peste acestea se poate adauga amestecul de condimente ramas. Sugestia mea este sa adaugati peste pulpe cimbru proaspat, pentru a conferi mancarii o aroma deosebita.
Pofta Buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii