Incalziti uleiul intr-o tigaie mare, la foc mare. Presarati generos piper si sare peste bucatile de pui, apoi adaugati si putin usturoi pisat. Puneti carnea de pui in tigaie si sotati pana se rumeneste, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Puneti carnea de pui prajita deoparte.
Scurgeti grasimea stransa in tigaie, pastrand 4 linguri. Adaugati ardeii, ceapa, stafidele, maslinele, foile de dafin, usturoi si pasta de chili sau ardeiul iute. Sotati legumele pana incep sa se inmoaie, pentru aproximativ 2 minute. Adaugati orezul si bucatile de pui, turnati cele doua cesti de supa de pui peste si lasati sa fiarba. Acoperiti tigaia, dati focul la nivelul mediu si fierbeti pana ce puiul si orezul se fragezesc, timp de aproximativ 20 de minute. Puteti sa mai adaugati supa de pui daca mai este nevoie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii