Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele, rosiile cuburi, mararul, patrunjelul si ardeiul iute le taiem marunt.(eu am folosit marar si patrunjel uscat deoarece verde nu am gasit!).
Pieptul de pui il condimentam cu sare, piper, boia si curry si il prajim in ulei la foc mare, adaugam legumele si amestecam timp de 2-3 minute, apoi adaugam zeama de lamaie si 100 ml apa, amestecam si adaugam ardeiul iute. Mai lasam 10 minute, apoi se ia de pe foc. Se serveste cu smantana si verdeata.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii