Pieptul de pui il taiem fasii subtiri, il asezonam si iI punem pentru 30 de minute ,la marinat in vin, coniac si zahar.Il acoperim si il dam la rece.
Intre timp ceapa o curatam si o taiem oblic cu funze cu tot, iar ardeiul iute il taiem fasii subtiri.
Ciupercile le taiem marunt, la fel si patrunjelul verde.
Dupa 30 de minute scoatem pieptul de pui din marinada si il lasam pe un servet de hartie sa se scurga.
Pregatim aparatul Multicooket Philips si sin MENU selectam pentru 10 minute programul FRY, apoi START punem uleiul- eu am pus ulei de susan de aceea a fost inchis la culoare- si cand e cald ,adaugam bucatile de carne sa se prajeasca pe toate partile.
Dupa ce carnea a devenit rumena, o scoatem si programam iar pe programul FRY pentru 10 minute sa sotam ciupercile in unt.Pornim cu START .Adaugam si putin patrunjel verde.Cane e gata scoatem aparatul din priza.
A venit randul sa pregatim orezul , dar pentru ca aparatul era ocupat, l-am preparat separate, intr-o tigaie in care am pus putin ulei si unt la topit si in care am pus patrunjel verde deodata cu orezul bine limpezit.Amestecam sa se caleasca putin, reducem focul la mic si adaugam la o cana cu orez, 3 cani cu supa de oase.Amestecam din cand in cand.
i acum toate fiind gata,putem monta preparatul pe farfurie.
Punem orez, ciuperci, carne rumenita si le acoperin cu ardeiul taiat si ceapa taiata. Deasupra carni , punem 2-3 lingurite din sosul de lamaie.
O mancare ce se face repede-repede, daca iti merg mainile struna.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii