Puiul il spalam bine si indepartam tot puful de pe el.
Curatam usturoiul si il pisam.
Ceapa verde o taiem bucatele .
Intr-un bol amestecam: uleiul, sare, piper, boia de ardei, busuioc, patrunjel, usturoiul pisat, zeama de lamaie , frunzele de ceapa verde taiate si vinul.
Le amestecam bine de tot , apoi punem puiul si il tavalim pe toate partile prin acest bait.
Il lasam acolo 1-2 ore, timp im care il mai intoarcem.
Luam o sticla , din sticla si o umplem pe 3 sferturi cu apa.
Infingem puiul in sticla.
Asezam sticla intr-o tava, iar in tava punem putina apa.
Pe pui mai taiem si cateva bucatele de unt si feliute de rosie deasupra .
Dam puiul in coptorul incins.
Mai deschidem din cand in cand cuptorul si mai stropim puiul cu bait ce ramane in bol.
Intr-o ora si jumatate , maxim 2 ore puiul este gata, depinde cat de mare este.
Cand este gata il scoatem si servim alaturi de o muratura, o salata sau orice alta garnitura.
Pofta buna!!!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii