Toate zarzavaturile se curata si se taie rondele, dupa care se amesteca intr-un castron, se pune sare, piper si 100ml ulei.Amestecul se pune intr-o tava (mai inalta pt friptura), peste acesta, se asaza bucatile de carne, sarate si unse si ele cu 50ml ulei , peste toate se toarna 100 ml de apa. Tava se acopera cu folie de aluminiu , pe care o perforam din loc in loc . Se pune la cuptor , la foc moderat circa 1h. In ultimele 10’ se da jos folia si se lasa friptura la rumenit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii