Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna cu zarzavaturile curatate si spalate. Lasati sa fiarba 15 minute, la foc mic, apoi scoateti carnea. (Cu zeama ramasa faceti o supa delicioasa)
Intre timp pregatiti din oua si 3 linguri de faina un aluat subtire si in alta farfurie pesmetul in care adaugati piper si paprika. Condimentati pulpele fierte cu cimbru, curry si sare (concentrat de pui), dati-le prin aluat, prin pesmet si puneti-le la prajit in uleiul incins.
Lasati sa se prajeasca pulpele cate 4-5 minute pe fiecare parte, pana devin aurii si scoateti-le pe o hartie absorbanta.
Pana se prajeste puiul, preparati garnitura de spanac picant astfel: puneti la calit frunzele de spanac intregi, spalate si zvantate, intr-o tigaie antiaderenta in care ati topit untul (in ulei de masline), dupa cateva minute adaugati peperoni felii subtiri, condimentati, adaugati branza topita si amestecati usor pana scade zeama.
Puneti pe platou bucati de pane, garnitura, apoi decorati cu frunzele de patrunjel, feliute de peperoni, salata sau muraturi dupa preferinta.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii