Bucatile de pui se inteapa cu o furculita si se marineaza cu sucul de lamaie,pasta de ghimbir si usturoi,sare,boia de ardei pentru 30 de minute.
Se bate oul cu furculita ca pentru omleta si se adauga faina de naut,faina alba,sarea si piperul si se amesteca bine.Se mai pot amesteca si in blender.Nu se adauga apa.
Se pune uleiul la incalzit(trebuie sa fie mai mult)
Bucatile de pui se dau prin aluatul respectiv apoi se pun in uleiul bine incins.Se prajesc pe foc moderat pana sunt usor rumenite.Se scot cu spumiera pe o farfurie si se mai inteapa cu furculita o data apoi se lasa 10 minute.
Se prajesc din nou pana ce sunt aurii.
Se scot si se aseaza pe o farfurie pe care am pus un servetel de bucatarie pentru a absorbi uleiul in exces.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii