Spalati puiul, portionati-l si asezonati cu sare si piper. Puneti intr-o tava de copt din sticla si adaugati ceapa, morcovii, foaia de dafin, rozmarinul si vinul.
Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati la marinat, in frigider, pentru 24 de ore. Gatiti la cuptor timp de 1 ora, acoperita cu aceeasi folie, la temperatura de 190 de grade Celsius.
Intre timp, razuiti marul si amestecati-l cu apa si zahar. Indepartati folia si acoperiti cu amestecul de mar, apoi lasati la cuptor inca 20 de minute, pana ce puiul se rumeneste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii