Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari.
Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa , apoi se adauga bucatile de carne fara pielita si se inabusa in putina apa sau supa de pui.Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate da la cuptor 30 minute intr-o punga Knorr.
Cand carnea este moale, se adauga smantana,ciupercile, sare si piper, se mai inabusa cateva minute, apoi se adauga galbenusurile frecate cu zeama de lamaie, fara sa mai fiarba.
Se serveste cu garnitura de orez.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii