Se ia un pui pentru grill,se spala bine si se condimentaza dupa gustul fiecaruia.Apoi se infige tepusa speciala pentru rotisor prin partea din spate a puiului inspre fata.Se aseaza in spatiul special al aragazului,se aprinde focul si se lasa la cuptor timp de 3-4 ore.Timpul de coacere al puiului depinde de marimea lui in greutate.Cu cat este mai mare si timpul de coacere dureaza mai mult.Eu am folosit un pui de 2,600 kg,si l-am tinut la cuptor 4 ore.
Se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.Dar se poate folosii orice garnitura va place.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii