Puiul se spala bine si se freaca pe toate partile cu faina;( se freaca cu faina pentru a inlatura surplusul de grasime).
Se spala din nou , se sareaza si se condimenteaza , apoi se stropeste cu uleiul de masline si sucul de lamaie; se lasa la rece sa se patrunda de arome cca 2 ore.
Se pune la rotisor si se lasa la foc potrivit cca 1 ora si 30 de minute, pana s-a rumenit bine.
Cartofii noi se spala si se fierb 15 minute.Se curata de coaja si se sareaza si condimenteaza ; se pun in uleiul de masline incins si se lasa pana iau o culoare aurie.
Se aseaza cartofii si puiul pe un platou si se decoreaza dupa gust.
Se servesc cu salata mixta sau muraturi.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii