Pui la punga

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • 2 cepe mijlocii
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • ulei
  • o punga de hartie de culoare maro

Mod de preparare

Se spala puiul (nu se portioneaza, se lasa intreg), se unge cu ulei, cu sare, cu piper si cu cimbru si afara si pe dinauntru si se introduce in el ceapa taiata in patru, catei de usturoi taiati in doua si o cescută de apa. Se introduce puiul in punga si se asaza pe o tava in care se pune apa si o cescuta de ulei. Se lasa 2 ore si jumatate in cuptor la foc potrivit.

Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise