Se incalzeste gratarul la mediu. Se pun pieptii intre doua folii si se bat pentru a-i subtia. Se ung cu unt si se pun intr-o tigaie intinsa sau o cratita mare.
Se presara puiul cu usturoi, se sareaza si se pipereaza usor, apoi se stropeste cu miere si lamaie.
Se pun puii sub gratar si se lasa sa se friga timp de 5-6 minute pana cand capata o culoare aurie. Se stropesc cu otet balsamic. Se stropesc pe cealalta parte si se stropesc cu lichidul din tigaie. Se servesc pieptii de pui stropiti cu lichidul din tigaie si ornati cu patrunjel.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii