Se incalzeste cuptorul la 190⁰C.Se unge o tava de copt cu 1 lingura ulei de masline si se imprastie apoi ceapa verde.Puiul se unge cu 1 lingura ulei de masline si se freaca cu 2-3 lingurite de sare cu ierburi aromate.Se toarna deasupra vinul si se da la copt 1h 30 minute, pana cand puiul s-a rumenit si s-a fragezit.
Dupa ce puiul s-a copt, se scoate din cuptor si se lasa deoparte, acoperit cu folie de aluminiu.
Intre timp, intr-o cratita, se pune zeama de supa de pui la incalzit pana cand incepe sa fiarba.Se rade tot ce a ramas in tava de copt in cratita cu supa fierbinte.Se adauga mazarea,cartofii fierti, tarhonul si busuiocul, sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 5-10 minute.
Puiul se aseaza pe un platou, iar langa se pun legumele.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii