Puiul spalat si curatat bine (eu am adunat si grasimea ca avea din abundenta – este numai buna la supita!) frecat cu sare, piper si boia iute, l-am pus intr-o tava cu putina apa si l-am dat la cuptor pentru 1 ora, in aceasta perioada intorcand puiul cel putin odata.
Intre timp am pregatit legumele, curatandu-le, spalandu-le si taindu-le bucati potrivite.
Langa puiul rumenit, am pus legumele si am dat iar la cuptor pentru alte 30-40 minute. Rosia am taiat-o rondele si am asezat-o deasupra legumelor, iar cand puiul s-a rumenit frumos, iar legumele au fost gata am oprit focul.
Am servit puiul alaturi de legume si muraturi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii