Se parleste carnea de pui la flacara, se curata si se spala.Se sterge bine cu prosoape de hartie de bucatarie. Se amesteca sarea, piperul , usturoiul macinat si boiaua de ardei. Se unge carnea cu ulei si se tavaleste prin amestecul de condimente.Se pun bucatile de pui intr-o tava si se baga la cuptor pana se rumenesc. Intre timp se prepara orezul: se curata legumele, se spala si se toaca marunt. Se undeste ceapa in ulei pana devine sticloasa,se adauga morcovii,ardeiul si mazarea si se mai caleste totul cateva minute. Se adauga 100 ml supa de legume si se lasa sa fiarba pana scade. Intre timp se alege orezul,se spala si se adauga peste legumele din oala.Se sareaza si se pipereaza. Se adauga supa de legume si se fierbe pana ce se inmoaie orezul. Se scoate carnea din cuptor si se serveste cu garnitura de orez ; se decoreaza dupa dorinta.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii