Pui la cuptor cu cartofi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Pui la cuptor cu cartofi

Ingrediente

  • 1 pui de marime medie
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se taie puiul in doua si se sareaza pe ambele parti.Se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit ascutit,si bagam felii de usturoi.Curatam cartofii si morcovul si ii taiem felii subtiri.Saram si piperam legumele .Intr-o tava de cuptor,asezam hartie de copt si adaugam puiul .De jur imprejur punem legumele.Stropim cu ulei de masline si puiul si legumele.Bagam la cuptorul preincalzit la 180° cca 1 sau 1 h 30.Se serveste cald.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise