Intr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Intr-un bol amestecati boiaua de ardei, usturoiul pudra, sarea si piperul.
Amestecul de condimente se pune pe toata suprafata puiului.
Se porneste aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe pozitia SAUTE si se pune lingura de ulei.
Cand s-a infierbantat uleiul, se soteaza puiul pe ambele parti, mai intai cu pieptul in jos, apoi se intoarce pe partea cealalta. Se soteaza cate 5 minute pe fiecare parte.
Se introduce in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune supa de pui, usturoiul si sucul de lamaie.
Se inchide etans capacul aparatului si se seteaza pe POULTRY la 27 de minute. Timpul se seteaza in functie de marimea puiului.
Cand a expirat timpul, se lasa sa se elibere presiunea in mod natural.
Cand deschideti capacul, folositi o manusa de bucatarie.
Se scoate cu ajutorul unei spatule de plastic. Puiul trebuie manevrat usor, ca sa nu se rupa.
Se pune pe platou si se serveste cu garnitura preferata.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii