Puiul se spala bine in apa rece si se da pielita jos. Se transeaza in parti egale (pulpe, ciocanele, spate, gat) se pun in tava de cuptor (intre timp incingeti cuptorul la 180 grade). Se face un bait din vin alb si ulei de masline, sare de mare, piper si oregano si se unge bine de tot fiecare bucata de carne in parte! Se baga 30 min la cuptor,din cand in cand se scoate la verificat. Cartofii se curata de coaja,se spala in apa rece si se taie feliute subtiri. Intr-o oala se pune apa si sare, cartofii si la fiert! Dupa proces se scurg pastrandu-se un pic de apa de la fierbere, se adauga margarina si laptele, un pic de sare de mare si se omogenizeaza cu mixerul intr-un piure delicios si pufos!
Intre timp se inchide cuptorul si se scoate carnea pe un platou, sosul rezultat, strecurandu-se si amestecandu-se bine cu rosiile decojite sare de mare, piper negru si busuioc. Se pun pe farfurie de servire 2-3 buc de carne, o lingura mare de piure pufos si peste 2 linguri de sos se rosii delicios! Se serveste cald!
Pofta buna!!!!!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii