Pui INEDIT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pui INEDIT

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 300 g carne vitel
  • 4-5 ciuperci proaspete champignion
  • usturoi
  • pesmet
  • miere
  • mustar
  • lapte
  • curry
  • ardei capia rosu, verde si portocaliu
  • 1 ou
  • faina

Mod de preparare

Se spala bine pieptul se pui, se taie in 4 felii, se bat cu ciocanul de snitzele, se tin o jumatate de ora in lapte cu curry la rece.

Se toaca foarte marunt ciupercile, ardeiul, ceapa, carnea de vitel,verdeata si usturoiul.

Se bate oul cu o lingura de miere si una de mustar,apoi se adauga 2 linguri de pesmet, verdeata tocata si laptele cu curry in care a stat carnea.

Se unge o tava cu unt.Se incinge cuptorul.

Se aseaza pe fundul tavii feliile de piept de pui, apoi pe fiecare felie se pune cu lingura tocatura de carne de vitel cu ardei capia,ciuperci si usturoiul.Peste tot se toarna amestecul cu ou batut si pesmet.Puteti pune si un pic de cascaval ras spre sfarsit.In locurile goale din tava puteti pune un mix de legume congelate.E gata cand s-au rumenit si carnea e patrunsa.Se servescalaturi de mixul de legume si eu am avut si niste orez fiert lipicios cu care am facut niste bilute, le-am pudrat cu boia de ardei dulce si le-am ornat cu cate o frunza de marar si patrunjel pentru a arata mai bine farfuria.Tocmai am terminat de mancat o portie si e delicoasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise