Se taie puiul curatat si spalat in 8 bucati, se usuca cu un prosop absorbant, se introduc intr-o punga cu faina, sare si piper. Se inchide bine punga si se agita bucatile de carne pentru a se impregna cu faina si condimente.
Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga puiul si se rumeneste pe toate partile, circa 15-20 minute, apoi se scot bucatile pe o farfurie calda.
In grasimea ramasa se calesc la foc mic ardei curatati de cotoare si seminte, taiati rondele groase, si ceapa taiata felii mari pana se fragezesc si devin aurii. Se adauga usturoiul si costita afumata taiata bucatele, amestecand mereu.
Se aseaza din nou carne in cratita, se adauga supa, chili, cimbru si patrunjelul tocat si se pun la cuptor pentru 15-20 de minute. Se serveste fierbinte, decorata cu patrunjel.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii