Pieptul de pui l-am spălat bine, l-am porţionat si l-am pus să se scurgă pe şervete de hârtie. Le-am sărat şi piperat, apoi le-am prăjit pe ambele părţi.
Am scos pieptul calit pe o farfurie şi am dat deoparte.
Intr-o crăticioară am pus 50 g unt şi am lăsat să se topească. Am adăugat lingura de făină şi am amestecat bine-bine să nu se formeze cocoloaşe. Am stins cu lapte dulce, apoi am adăugat smântână şi am continuat să mestec. În sosul format am pus usturoiul pisat, apoi am potrivit de sare şi piper.
Am pus pieptul prăjit într-un vas de yena, am turnat sosul peste pui şi am băgat la cuptor, la foc potrivit ptr o oră.
Cartofii i-am curăţat, i-am condimentat cu boia, pătrunjel, oregano, rozmarin, busuioc, delikat şi ulei de măsline. I-am pus într-un vas de yena, am pus câteva bucatele de unt şi am dat vasul la cuptor cca 40 minute.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii