Pieptul de pui l-am spălat bine, l-am porţionat si l-am pus să se scurgă pe şervete de hârtie. Le-am sărat şi piperat, apoi le-am prăjit pe ambele părţi.
Am scos pieptul calit pe o farfurie şi am dat deoparte.
Intr-o crăticioară am pus 50 g unt şi am lăsat să se topească. Am adăugat lingura de făină şi am amestecat bine-bine să nu se formeze cocoloaşe. Am stins cu lapte dulce, apoi am adăugat smântână şi am continuat să mestec. În sosul format am pus usturoiul pisat, apoi am potrivit de sare şi piper.
Am pus pieptul prăjit într-un vas de yena, am turnat sosul peste pui şi am băgat la cuptor, la foc potrivit ptr o oră.
Cartofii i-am curăţat, i-am condimentat cu boia, pătrunjel, oregano, rozmarin, busuioc, delikat şi ulei de măsline. I-am pus într-un vas de yena, am pus câteva bucatele de unt şi am dat vasul la cuptor cca 40 minute.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii