Fiecare pui se taie in 4 parti.Se sareaza si se adauga boiaua de ardei . Se prajeste usor in unt.Se scoate din cratita in care s-a prajit.In acelasi unt ramas dupa prajirea pieselor de pui, se pune ceapa si usturoiul sa se prajeasca.Dupa ce s.au prajit , se pune puiul inapoi in oala si se lasa sa fiarba impreuna cu supa pana cand sunt fragezi, cam ½ de ora la foc mic.Se iau piesele de pui din oala.Se adauga smantana si faina impreuna.Aceste doua ingrediente,smantana si faina, se fierb cu grija.Se gusta sosul.Si se adauga peste piesele de pui
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii