1) Puiul se taie în bucãti mici si se condimenteazã.
Cârnatul si baconul se feliazã si se amestecã cu puiul.
Se lasã câteva ore la rece.
2) Se taie capacul dovlecului, si se curãtã bine înãuntru de seminte, iar miezul se pãstreazã pentru gãtit.
3) Prãjeste puiul în foarte putin ulei, apoi adaugã ceapa si usturoiul tocati, rosiile sau bulionul, morcovii rondele, o parte din miezul de dovleac cubulete, verdeata tocatã mãrunt si vinul.
Lasã sã fiarbã si toarnã în dovleacul presãrat cu sare.
Dã la cuptorul încintat la 200ºC, circa de 30 min.
Scoate si serveste imediat.
Poftã mare!
Din miezul de la acest dovleac am pregãtit Sonhos de Abóbora si Tarta de dovleac cu migdale.
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii