Pui in crusta de parmezan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 linguri pesmet
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 ou mare ,batut sau 2 mijlocii
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt taiat cuburi mici
  • sare, piper
  • 4 felii piept se pui desozat si batut usor

Mod de preparare

Se mixeaza pesmetul,patrunjelul,parmezanul,sarea si piperul si se transfera intr-o farfurie adinca.

In alta farfurie se pune oul batut.

Se trec feliile de piept prin ou si apoi prin amestecul de pesmet si brinza(presind bine).

Se infierbinta uleiul si se prajesc feliile de piept ,pe fiecare parte cam 3 min.

Sosul:

Dupa ce se scoate carnea , in tava de prajit se toarna sucul de lamiie si putina apa si amestecind se tine la foc cam 1 min.

Se adauga mustarul,se mai amesteca,se ia de pe foc si se adauga untul.

Sosul se serveste alaturi de feliile de piept

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise