Ciocanelele de pui se condimenteaza cu sare si piper, se adauga zeama de lamaie si 2 linguri ulei de masline.Se frig mai intai pe gratar cat sa capete o culoare aurie, apoi se introduc la cuptor timp de 30 de minute la 200 de grade Celsius.
Cartofii se curata si se taie in bucati egale, se condimenteaza cu sare, piper, ulei de masline,putin rozmarin si se introduc la cuptor,intr-o alta tava timp de 30 de minute, la 200 de grade.
Prepararea sosului
Se taie ardeii in cubulete, se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste totul in ulei de masline timp de 5 minute.
Dupa ce ardeii, ceapa si usturoiul sau calit, se adauga zaharul brun si se lasa 2 - 3 minute sa se caramelizeze.
Se adauga ananasul cubulete,sosul de soia si cine doreste poate adauga si boia iute,sau chili.
Se lasa sa clocoteasca 2 - 3 minute apoi se toarna sosul peste ciocanelele de pui.
Se servesc alaturi de garnitura din cartofi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii