Puii de balta condimentati se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intr-un wok se prajesc ardeii taiati solzisori cu putin ulei de arahide sau susan (este mai bun de susan pentru bucataria chinezeasca, dar este putin cam scump si eu il inlocuiesc cu ulei de arahide), se prajesc la foc tare, amestecand incontinuu asa incat ardeii sa se caramelizeze si sa ramana crocanti, apoi se iau de pe foc si se rezerva intr-o farfurie, in locul lor se pune ceapa taiata solzisori si se prajeste la fel ca si ardeiul. Cand este prajita se adauga ardeiul, cateva foii de busuioc, bambusul, 3 ling sos de soja dulce, pasta de ardei iute, dupa gust. Se amesteca putin, dupa care se adauga si pulpele de pui de balta prajite, se mai lasa vreo 5 minute amestecand incontinuu. Se serveste cu orez cantonez sau cu taitei de orez transparenti cu curry.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii