Vinetele se spala bine, se lasa sa se zvinte, se taie in 4, pe lungime, apoi sferturile se taie in 2. Se sareza si se lasa sa stea astfel cel putin o jumatate de ora.
Pe urma, se scurg de zeama, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Puiul se curata, se spala, se lasa sa se zvinte, dupa care se taie in bucati. Acestea se inabusa intr-o lingura de ulei, adaugandu-se si ceapa curatata de coaja, spalata si tocata marunt, precum si 2-3 linguri de apa.
Se pun vinetele prajite peste bucatile de pui, se presara patrunjel tocat fin, se acopera cratita cu un capac, se lasa totul sa fiarba la foc mic, timp de 15 min., apoi se da la cuptor pana cand sosul scade bine.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii