Se rumenesc pulpele în 3 linguri de ulei şi 1 lingură de unt. Se scoate carnea se mai scurge din grăsime, şi, se prăjeşte ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se stinge cu coniac, apoi se adaugă vinul, supa şi carnea şi se fierbe la foc mic.
Ciupercile tăiate în sferturi se călesc într-o lingură de unt cu un praf de sare şi piper.
Se scoate carnea, se adaugă smântâna, ciupercile, sare şi piper. În sosul obţinut se reintroduce carnea şi se lasă să mai dea un clocot.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii