Puiul se taie bucati, se pune intr-o tigaie la rumenit cu foile de dafin. Cand s-au rumenit se adauga morcovul, ceapa, telina tocate felii. Continuati cu rumenirea pana se coloreaza bine si acestea din urma.
Varsati vinul, continuati coacerea pana la evaporarea vinului. Adaugati supa, coaceti in cotinuare, la foc mic, fara a consuma tot sosul.
Scoateti carnea pe o farfurie, treceti toate legumele prin blender, va rezulta un sos mai gros cu care veti condimenta carnea. Serviti carnea pe farfurie, torni sosul deasupra si decorezi cu foi de dafin!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii