1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste
2.Peste aceasta se adauga 25 de bucati de arpagic.
3.Acestea doua( kaiser si arpagic) se rastoarna in alta cratita peste care punem vinul si lasam sa fiarba aproximativ 5 minute.
4.In acest timp taiem puiul bucatele si il punem in tigaia in care am calit kaiserul cu arpagicul.Vom acoperi tigaia cu un capac.
5.Cand puiul este rumenit, adaugam ciupercile taiate rondele, usturoiul tocat marunt, nucsoara, cele 5 bucati de arpagic tocate marunt si cimbru
6.Calim cele de mai sus vreo 5 minute, timp in care le vom si flamba cu cele 50 ml de coniac.
7.Dupa ce le am flambat vom adauga vinul cu kaiserul si arpagicul bucati si foaia de dafin.Le lasam sa fiarba la foc potrivit acoperind tigaia cu un capac timp de 15-20 de minute.
8.Spre final adaugam untul impreuna cu cele 3-4 linguri de faina pe care le vom amesteca pentru a obtine o compozitie omogena.Mai lasam sa fiarba aproximativ 15 minute.
9.La final vom adauga patrunjelul tocat marunt.
10.Adaugam sare si piper dupa gust in timpul fierberii.
Daca nu am fost suficient de explicita voi adauga poze pentru a vedea exact etapele.Cand am servit puiul cu vin am pregatit si cartofi natur, in timpul fierberii cartofilor am adaugat sare si delicat, iar ulterior i-am ornat cu patrunjel verde.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii