Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.
Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si mai lasam sa se caleasca 15 minute. Daca rosioarele nu lasa destul de mult lichid , adaugam 1/2 pahar supa de carne.Lasam sa se caleasca acoperit apoi se pun pulpele intr-un vas termorezistent uns cu unt, impreuna cu kaizerul si rosioarele. Deasupra punem rosiile taiate felii mai groase si se poate rade si putin cascaval.
Se lasa la cuptorul dinainte incalzit 15-30 de minute pina scade sosul sau se poate pune intr-o punga Knorr.
La servit se orneaza cu masline negre , rosioare si patrunjel verde.
Se poate servi cu orez sau piure de cartofi.
Reteta o am din Elvetia de la prietena mea Cristina, careia ii multumesc frumos !!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii