Se taie telina in 8 apoi in felii subtiri (1-2 mm). Ceapa se taie cubulete mici, iar ardeiul in felii subtiri.
Se taie puiul fasii de latime 0,5 cm. Se amesteca intr-un vas cu amidonul, sarea si albusul batut usor.
Se incalzesc 2-3 linguri de ulei si se prajeste puiul avandu-se grija sa nu se lipeasca bucatile intre ele. Cand s-a prajit se scoate si se tine la cald. Se poate pune pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.
Se incing 2 linguri de ulei in acelasi vas si se pune telina, ardeiul iute, ghimbirul, ceapa. Se amesteca 3 minute. Se adauga puiul, sarea, zaharul, vinul. Se pot adauga la sfarsit si cateva picaturi de ulei de susan. Se serveste cald cu orez
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii