Se porţionează puiul. Bucăţile de pui se rumenesc în untură, când încep să se îngalbenească se adaugă ceapa şi 4-5 linguri de apă. Se lasă 5-10 minute să se călească ceapa şi se adaugă roşiile decojite şi taiate, sarea şi tarhonul(cantitatea de tarhon poate varia după dorinţă).
După câteva clocote se bagă cratiţa la cuptor şi se lasă până când carnea e bine fiartă. Se poate servi cu piure de
cartofi şi cu o salată alături.
Poftă bună!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii