Pui cu sos gorgonzola și nuci - O rețetă delicioasă și sofisticată de pui, acoperit cu un sos cremos de gorgonzola și presărat cu nuci crocante. O combinație perfectă de arome și texturi, ideală pentru cine rafinate sau ocazii speciale.
Cum se prepara Pui cu sos gorgonzola și nuci:
Feliază subțire pieptul de pui, apoi condimentează-l pe ambele părți cu sare și piper. Pudrează fiecare felie de pui cu făînă. Pune o tigaie la încins cu puțin ulei de măsline și adaugă pieptul de pui. Prăjește-l pe ambele părți până când capătă o crustă rumenă, apoi scoate-l pe o farfurie. În aceeași tigaie, adaugă puțin ulei de măsline și pune usturoiul tocat mărunt. Adaugă smântâna lichidă, iar când începe să fiarbă, adaugă bucăți de brânză gorgonzola. Amestecă pentru a se topi brânza și pentru ca se omogenizeze sosul. Adaugă feliie de pui în sos și lasă la fiert aproximativ 1-2 minute. Adaugă miezul de nucă și busuioc proaspăt tocat mărunt pentru un plus de textură și aromă. Puiul cu sos gorgonzola este gata pentru a fi servit.
Poftă bună!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii