Pui cu sos gorgonzola și nuci - O rețetă delicioasă și sofisticată de pui, acoperit cu un sos cremos de gorgonzola și presărat cu nuci crocante. O combinație perfectă de arome și texturi, ideală pentru cine rafinate sau ocazii speciale.
Cum se prepara Pui cu sos gorgonzola și nuci:
Feliază subțire pieptul de pui, apoi condimentează-l pe ambele părți cu sare și piper. Pudrează fiecare felie de pui cu făînă. Pune o tigaie la încins cu puțin ulei de măsline și adaugă pieptul de pui. Prăjește-l pe ambele părți până când capătă o crustă rumenă, apoi scoate-l pe o farfurie. În aceeași tigaie, adaugă puțin ulei de măsline și pune usturoiul tocat mărunt. Adaugă smântâna lichidă, iar când începe să fiarbă, adaugă bucăți de brânză gorgonzola. Amestecă pentru a se topi brânza și pentru ca se omogenizeze sosul. Adaugă feliie de pui în sos și lasă la fiert aproximativ 1-2 minute. Adaugă miezul de nucă și busuioc proaspăt tocat mărunt pentru un plus de textură și aromă. Puiul cu sos gorgonzola este gata pentru a fi servit.
Poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii