- se taie fileul de pui bucatele de 5 cm, se sareaza si pipereaza dupa gust
- se bat ouale
- bucatile de pui se scufunda in ouale batute, apoi se trec prin faina de porumb (pana aici, se procedeaza ca la snitel)
- bucatelele pane se prajesc usor in tigaia teflonata, cateva minute pe fiecare parte; atentie, preparerea lor nu trebuie facuta pana se prajesc integral, trebuie sa fie doar putin colorate
- se aseaza intr-un singur strat intr-o tava pentru cuptor
- se preincalzeste cuptorul la 160 grade
- se amesteca ingredientele pentru sos si se amesteca bine
- se toarna sosul peste bucatile de pui din tava
- tava sta la cuptor circa 45 minute, timp in care bucatile de pui se intorc usor de aproximativ 3 ori, astfel incat sa fie acoperite uniform de sos
Puiul cu sos se serveste pe un pat de orez simplu.
Am gasit aceasta reteta pe un site englezesc, si am adaptat-o ingredientelor care se pot gasi in Romania.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii