- se taie fileul de pui bucatele de 5 cm, se sareaza si pipereaza dupa gust
- se bat ouale
- bucatile de pui se scufunda in ouale batute, apoi se trec prin faina de porumb (pana aici, se procedeaza ca la snitel)
- bucatelele pane se prajesc usor in tigaia teflonata, cateva minute pe fiecare parte; atentie, preparerea lor nu trebuie facuta pana se prajesc integral, trebuie sa fie doar putin colorate
- se aseaza intr-un singur strat intr-o tava pentru cuptor
- se preincalzeste cuptorul la 160 grade
- se amesteca ingredientele pentru sos si se amesteca bine
- se toarna sosul peste bucatile de pui din tava
- tava sta la cuptor circa 45 minute, timp in care bucatile de pui se intorc usor de aproximativ 3 ori, astfel incat sa fie acoperite uniform de sos
Puiul cu sos se serveste pe un pat de orez simplu.
Am gasit aceasta reteta pe un site englezesc, si am adaptat-o ingredientelor care se pot gasi in Romania.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii