Pui cu sos de smantana si ananas cu garnitura de orez cu legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Pui cu sos de smantana si ananas cu garnitura de orez cu legume

Ingrediente

  • 200 g pulpe pui dezosate, 100 ml smantana lichida, 50 g ananas, sare si piper dupa gust
  • Pentru orez: 200 g orez, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 morcov

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui cubulete le calim in putin ulei cand prind o culoare aurie punem si ananasul si mai calim 2-3 minute. Stingem cu smantana lichida si mai lasam la foc mic pana se ingroasa sosul apoi asezonam cu sare si piper.

Pentru orez: se taie ceapa, morcovul si ardeiul cubulete apoi le calim cu putin ulei cand sunt aproape calite adaugam si orezul si mai lasam 2-3 minute apoi completam cu apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise