Taiem pulpele de pui cubulete le calim in putin ulei cand prind o culoare aurie punem si ananasul si mai calim 2-3 minute. Stingem cu smantana lichida si mai lasam la foc mic pana se ingroasa sosul apoi asezonam cu sare si piper.
Pentru orez: se taie ceapa, morcovul si ardeiul cubulete apoi le calim cu putin ulei cand sunt aproape calite adaugam si orezul si mai lasam 2-3 minute apoi completam cu apa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii