Puiul se sareaza, se unge cu unt si se da la cuptor, la foc iute, pana se rumeneste. Dupa ce a capatat culoare, se adauga piperul,cimbrul, tarhonul, vinul. Se acopera si se da focul mic, se lasa sa fiarba inabusit pana scade, din cand in cand se mai stropeste cu sosul din vas. Sosul alb se pregateste astfel: untul se topeste, se adauga faina, laptele, se amesteca continuu, avand grija sa nu se faca cocoloase. Cand este gata se adauga smantana. Sosul se rastoarna intr-un vas si se adauga bucatile de pui.
Vizualizari: 751
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii