Prindem o oratanie din ograda si o sacrificam.Clocotim un ceaun cu apa si o oparim ca mai apoi sa o jumulim.La flacara deschisa o pirlim pentru a face sa dispara orice urma de puf si pana .Continuam sa o frecam cu sare si putin malai.O despicam si dam afara maruntaiele cele netrebuincioase.
Punem la fiert oratania sacrificata cu ceva legume care sa i inmulteasca gustul si aroma si fierbem fara tagada daca vrem o carne de calitate.
Separat tocam ceapa verde ,mararul si zbatem intr-un castron smantana si cu ouale.
La foc mic ceapa verde cu ulei o carcalim si adaugam 500 ml de zeama in care sa fiert puiul.Punem si puiul fiert sectionat dupa nevoi,asezonam de sare si piper.
Ardeiul gras dupa ce l-am copt il curatam si adaugim peste pui .
Venim si cu smantana si o adaugim,mestecand continuu sa nu faca cocoloase sau sa se prinda de peretii vasului.
Pregatim mararul si dupa ce dam jos de pe foc il punem si pe el.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii