Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin ulei si 2 linguri de apa ca sa nu se usuce prea tare.
In timp ce se prajeste carnea,se amesteca cele 3 linguri de faina cu putina apa rece,sare si smantana.
Ceapa se curata,se taie marunt si ce caleste in ulei si 2 linguri de apa.
Cand sa inmuiat ceapa se adauga faina diluata cu apa si smanatana si se amesteca continuu sa nu se prinda.
Se fierbe 5 minute dupa care se adauga copanele prajite,se amesteca continuu si se mai lasa 5 minute.
Se sareaza,se pipereaza si se adauga mararul tocat marunt.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii