Pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui cu smantana

Ingrediente

  • 5 copanele de pui sau aripi
  • 1 ceapa
  • 500 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 3 linguri faina
  • marar

Mod de preparare

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin ulei si 2 linguri de apa ca sa nu se usuce prea tare.

In timp ce se prajeste carnea,se amesteca cele 3 linguri de faina cu putina apa rece,sare si smantana.

Ceapa se curata,se taie marunt si ce caleste in ulei si 2 linguri de apa.

Cand sa inmuiat ceapa se adauga faina diluata cu apa si smanatana si se amesteca continuu sa nu se prinda.

Se fierbe 5 minute dupa care se adauga copanele prajite,se amesteca continuu si se mai lasa 5 minute.

Se sareaza,se pipereaza si se adauga mararul tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise