In prima faza se spala puiul si se taie bucati apoi se presara cu sare si piper. Se asaza bucatile de pui intr-o tava, se presara cu ulei si se pune o cana de apa apoi se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins in prealabil. Intre timp se dau rosiile pe razatoarea mare, se toaca verdeturile si se piseaza usturoiul, apoi se amesteca totul pana cand veti obtine un sos omogen. Dupa aproximativ 30 de minute, se ia folia de pe tava si se toarna sosul de rosii realizat anterior. Se introduce tava iarasi la cuptor pentru alte 30 de minute. Din cand in cand se presara peste carne sos-ul din tava. Puiul astfel gatit se serveste cu o garnitura de cartofi sau orez si eventual muraturi.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii