Taiem morcovul in cubulete mici. Tocam marunt usturoiul. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Taiem rosiile in cubulete. Taiem prazul in rondele. Tocam marunt menta si patrunjelul.
Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam pulpele de pui si le prajim usor, cat sa isi schimbe culoarea, pe toate partile.
Punem rondelele de praz, morcovul, ardeiul si usturoiul.
Condimentam cu piper macinat si sare. Amestecam si lasam totul sa se caleasca la foc mic, timp de 3-4 minute.
Punem boia de ardei. Turnam cele 2 cani cu apa calda, amestecam si lasam totul sa fiarba la foc mic, acoperit, timp de 30 de minute.
Verificam carnea daca este fiarta, cu o furculita.
Punem buchetelele de conopida, acoperim cratita cu un capac si lasam totul sa fiarba timp de 5 minute.
Punem rosiile si menta, amestecam si mai lasam sa fiarba, tot acoperit, inca 10 minute.
Gustam si condimentam cu sare si piper macinat, daca mai este nevoie.
Presaram deasupra patrunjel tocat si inchidem aragazul.
Servim.
Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/kfAY1JDzAxQ
POFTA BUNA!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii