In vasul care va merge la cuptor mai tirziu, se pune untul,se infierbinta si se asdauga puiul care se rumeneste pe toate partile. Se adauga sucul de la cele 4 portocale, ceapa, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul si se adauga 2 pahare de apa fierbinte.
Se da la cuptor si se coace la foc redus pentru 1 1/2 h. Se serveste pe platou decorat cu felii de portocala, crengute de rozmarin si o floare din rosie.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii